Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!


Comments

2 responses to “Hello world!”

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

  2. Margareta har alltid haft ett stort intresse av kopplingen miljö och hälsa. Verksam inom friskvård, kostrådgivning samt positiva livsstilsförändringar. Hon anordnar kurser och föreläsningar som bygger på kombinationen miljön, hälsa och livsstil som kan göra stor skillnad på livskvalitet och välmående. Hon håller även enskilda konsultationer. Alla är individer och behöver individuella lösningar. Vidare finns en bred erfarenhet inom ett flertal områden, t.ex. akutvård, service och administration. Hon är undersköterska. Har högskoleutbildning inom energi -och miljöingenjör. Har också högskolepoäng i medicin (75hp) däribland näringsfysiologi och immunologi. Hon är Näringsterapeut (NNFS)(2 år) och kostrådgivare samt har utbildat sig till örtterapeut (2 år).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *