Helhetssyn Miljö och Hälsa anordnar eller håller egna föreläsningar och kurser  med fokus på kost och livsstil, miljö och hälsa. Vi riktar oss mot både privatpersoner och företag.

Föreläsningar :
heldag/halvdag eller 2 timmar,
alternativt en kurs på 4 tillfällen.


Minaalskadebarn

Individuell konsultation

  • Kost och livsstilcoaching
  • Näringsterapi

Kontakt för mer info:

070-3555926

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Frukostföreläsning (1 timme)

på arbetsplatsen i samband med erat morgonfika.
Ni får en föreläsning med många matnyttiga tips och idéer och och ta del i varför ni bör fokusera på frukosten, ett av dagens viktigaste mål.


 

Föreläsning: Kost och livsstil

Var och en kan påverka sin hälsa med kunskap och medvetenhet. Ni lär er förstå sambandet mellan kost och stress och våra livsstilssjukdomar. Ni får idéer om hur man kan öka energi och prestation genom att ge kroppen rätt bränsle med rätt "oktan", precis som bilen behöver rätt bränsle.
Föreläsning varvat med kom igång-övningar.


 

Föreläsning: Kopplingen miljö och hälsa

Miljön och vår hälsa hänger ihop. Belyser vad vi exponeras och påverkas av, stress, mat, hår -och hudvårsprodukter, kläder och mediciner. Många kemiska inslag i olika produkter påverkar oss människor och i förlängningen även djur och natur.


 

Yoga, avslappning

-Yoga på arbetsplatsen

Övingar anpassas efter önskemål och utrymme. Ni lära er ta korta pauser med några enkla övningar som gör att man slappnar av.
Passen skräddarsys efter önskemål.

-Medicinsk Yoga

Medveten andningsträning, enkla kroppsövningar som modifieras efter deltagarens förmåga. Deltagarna utövar övningar på stol alternativt golv efter förmåga. Denna form av yoga är utvecklad av delar av Kundalini yoga. Forskning på den medicinska yogan har i ett stort antal studier visat mycket goda resultat, på bl a hjärt- och ryggpatienter. (Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus genom Institutet för medicinsk yoga)